ESPAI VERD

Vos presentam el nostre Espai Verd apte per aprendre i per disfrutar molt.

És molt important que, des de etapes primerenques, estimulem l’amor dels infants per la natura perquè aprenguin a estimar i apreciar el món natural i a actuar en correspondència amb aquests sentiments, contribuint a la cura que la natura necessita.

Dins el nostre espai podran familiaritzar-se amb les coses d’un entorn natural: plantes, arbres,insectes,aus,etc. Intentarem fer-los reflexionar respecte a la importància de la seva cura. Gaudirem de tot el que ens ofereix la natura.
Tenim clar que un infant cuidarà del seu ambient si té cura de sí mateix. Serà molt difícil que aprenguin a respectar el medi ambient si no es respecta a sí mateix i als altres.

QUÉ FEIM?

Dissabtes verds

Si voleu venir a divertir-vos a un ambient privilegiat, reservau les vostres hores de joc. Aire lliure, natura, aforament reduït, jocs adaptats i monitors de cor. Vos estam esperant amb moltes ganes!!

Només paguen els infants. Teniu opció de deixar als infants amb els nostres monitors o quedar vosaltres amb ells.

1 hora:8€

Bono de 4 hores:28€

Bono de 8 hores:48€

És necessari reserva prèvia a mondecolorins@gmail.com o Tel. 672 111 050

Aniversaris:

Celebram amb seguretat, aire lliure, distanciament social, limitacions de participants establertes pel sistema sanitari.A més de tot això…animaletss, hort i jocs. Un espai especial per a un dia especial.

Tallers opcionals:

-Pintura de pedres amb material especialitzat.

-Figures de paper reciclat.

-Camisetes personalitzades.

-Fanalets de vidre.