COMO HABLAR PARA QUE SUS HIJOS LE ESCUCHEN Y COMO ESCUCHAR PARA QUE SUS HIJOS LE HABLEN

Warning: Illegal string offset 'retina_thumb_exists' in /usr/home/mondecolorins.com/web/wp-content/themes/kiddy/functions.php on line 2311 Warning: Illegal string offset 'retina_thumb_url' in /usr/home/mondecolorins.com/web/wp-content/themes/kiddy/functions.php on line 2311

 

 

TÍTOL: COMO HABLAR PARA QUE SUS HIJOS LE ESCUCHEN Y COMO ESCUCHAR PARA QUE SUS HIJOS LE HABLEN
AUTOR:  ADELE FABER;ELAINE MAZLISH
EDITORIAL: MEDICI
SINOPSI: Mares, pares i educadors professionals han convertit el llibre d’Adele Faber i Elaine Mazlish en un nou èxit indiscutible per un motiu: les seves tècniques donen resultat. Ofereixen mètodes sòlids, cordials i, per sobre de tot, eficaços. Són mitjans innovadors per resoldre problemes tan corrents com: Escoltar i comprendre les preocupacions dels fills. Fomentar la col·laboració familiar … sense agoviar a ningú. Abordar respectuosament els semtimientos de grans i petits. Trobar alternatives al càstig. Ajudar els fills a construir-se una imatge positiva de si mateixos.

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *