UN DIA DE COLORINS A…ANDRATX!


Obrim aquesta interessant secció per facilitar-vos la manera de passar un dia en família, descobrint o redescobrint pobles de Mallorca.

Per començar, hem visitat el poble d’Andratx.
Aquest poble està situat al sud-oest de Mallorca i juntament amb  S’Arracó, Sant Telm, Port d’Andratx, Camp de Mar i Sa Coma formen un municipi.

 

Si anau a visitar-lo amb els vostres infants, podeu fer un passeig pel centre i veure els carrerons que l’envolten per agafar una visió general de l’encant que té aquest lloc. Després, vos recomanam anar fins a la Plaça d’Espanya on els infants tenen molt d’espai per córrer, jugar a la pilota, montar en bicicleta,…i quan comenci a fer renous la panxa, en aquella mateixa plaça hi ha bars, una pastisseria i una pizzeria que es diu La Plaza que fan un menjar boníssim! Vos suggerim que tasteu o la Calzone(espectacular)o els tagliatelle de pera i ricotta amb salsa gorgonzola mmmmmmmm!!!!!

Molt aprop de la plaça, teniu una gelateria que se diu Sa milanita on fan uns gelats molt bons i menjant el deliciós gelat que vos hagueu comprat, podeu continuar caminant cap avall un poquet. Anau amb compte! Si anau mirant  a la dreta, veureu un parc infantil que es diu La Teulera i val la pena visitar-lo. A part d’estar bastant complet, té algunes  atraccions cobertes i això no es troba per tot. És tan important… A part d’això, també ens va cridar l’atenció, veure cartells de prohibit fumar perquè, per sentit comú, això ja no ho hem de fer, però no sempre se respeta.

Arribats a aquí, noltros vos recomanam agafar el cotxe i partir cap al Port d’Andratx. Tot el camí anireu acompanyats d’un color verd preciós que vos captivarà. En arribar, podeu aparcar en el passeig que hi ha. Estau atents perquè s’ha de posar sempre ticket de parking! Allà, segur que disfrutareu de fer un passeig mirant les barques i, sobretot, els vaixells de pesca. Són espectaculars i de segur que als vostres infants els hi cridarà l’atenció. A més a més, podeu dur una bosseta amb pa i veureu quants d’ànecs se vos acosten…

Vos podríeu aturar a qualsevol bar que hi ha a la vorera de la mar per beure alguna cosa, però si voleu quedar bocabadats, agafau cotxe i arribau al mirador de Sa Mola, un paratge preciós.

Si no quedau hipnotitzats amb les vistes, mirau a la vostra dreta i trobareu un restaurant que es diu Aimeim. Vos asseguram que és un lloc amb molt d’encant i que val la pena visitar-lo. Tenen una carta àmplia de menjar i els preus no són excessivament cars. Fan projeccions cada dia de diferentes coses sobre la roca natural i tenen el museu Liedtke en el mateix restaurant. Per cert, si mirau cap a dalt del restaurant, veureu la casa(per anomenar-la d’alguna manera) d’en Leonardo DiCaprio.

Un dia complet i ben aprofitat!

Aquí deixam aquest nostre primer poble d’Andratx. Si anau, ja ens contareu… Noltros seguirem fent voltes per Mallorca i contant-vos les coses interessants que trobem…

 

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *